To, co wiem na te chwile..
bilet ulgowy w grupie kosztuje 6zl, ale dodatkowo przewodnik kosztuje 60zl, a pani, ktora mnie o tym informowala mowila, ze grupa 33 osobowa jest za duza, wiec bedziemy podzieleni na dwie. I teraz nie wiem czy bedziemy placic za dwoch przewodnikow, czy za jednego. Dlatego na wszelki wypadek zbierzemy wiecej, a potem najwyzej oddamy. Czyli na jutro Fatimie wplacajcie 10zl (6zl +3,64zl, ale wiadomo, ze nie bedziemy komplikowac sprawy groszowych).
Ciesza sie, ze nie musza siedziec na niemieckim, tylko bujaja sie po Zamku Kr贸lewskim
Ciesza sie, ze zaraz pojada tramwajem i beda mogli przyszpanowac przed przyjezdnymi turystami, ze tak pieknie sie orientuja w komunikacji.
A to cala prawda o naszej wycieczce. Wystawa doprowadzila wszystkich do takiego stanu..
No moze oprocz nas, ktorzy zawsze wszystko maja gdzies
chociaz sanczo byl zly, bo byl baaaardzo glodny..
zjadl caly kubelek
i potem byl juz zadowolony..
jeszcze na koniec pamiatkowe zdjecie przy PKiN
Ostatnio edytowany przez kabat (2007-11-22 21:20:51)
kabat napisa艂:
No moze oprocz nas, ktorzy zawsze wszystko maja gdzies
wy to nie udawajcie takich luzakow bo nimi nie jestescie i nigdy nie bedziecie, pojechaliscie sobie do warszawy, staropolskim zwyczajem odwiedziliscie fast food i zrobiliscie zdjecie przy PKiN (oczywiscie kuba sie gdzies zgubil).wow brawo.
Ostatnio edytowany przez pogo (2007-11-22 21:11:12)
pogo napisa艂:
.. a chcialem powiedziec jeszcze, ze chce moje 36gr
Dzieki naszym kolegom, ktorzy byli nieobecni, z klasowych pieniedzy wylecialo 6x4=24zl. Tyle pieniedzy mniej mielismy na przewodnika, bo kazdy musial zaplacic z niego 3,66zl zakladajac, ze wszyscy beda obecni. Poniewaz nie bylo 6 osob, nie mamy zadnych pieniedzy klasowych, a przypominam, ze przyszly tydzien bedzie ostatnim dla naszej pani od matmy w Kollataju. Pomijajac to jaka dla nas byla i ile dzieki niej zyskalismy i stracilismy, wypadaloby kupic jej jakies kwiatki i podziekowac za wspolprace. Dlatego musimy sie zlozyc na jakis bukiet. Tak ogolnie wypadaloby miec jakies zasoby w "skarbcu" klasowym, w razie ewentualnych, nieprzewidzianych wydatkow. Dlatego oglaszam, ze trzeba Fatimie wplacic 2zl na skladke klasowa. Dziekuje.